Dags att planera nästa barnkalas? Låt Bowling City ta hand om det! Med bowling, festlig mat och överraskningar är bowlingkalaset mycket uppskattat bland barnen. Kalaset pågår i 2 timmar och anordnas på söndagar men i vissa fall även lördag förmiddagar. Kalasen är anpassade för barn mellan 6-12 år men för äldre barn kan vi sätta ihop ett mer ungdomligare alternativ, kontakta oss så hjälper vi dig.

Discokalas på söndagar från 15:00-18:00
Mellan 15:00-18:00 på söndagar erbjuder vi kalas i nedsläckt miljö och discoljus. Detta under förutsättning att inga seriematcher spelas i bowlinghallen samtidigt. Fråga oss vid bokning.

Födelsedagsfoto på skärmarna
Vill man så kan vi lägga upp ett fotot på födelsedagsbarnet som dyker upp med jämna mellanrum på monitorerna tillsammans med roliga animationer under spelets gång. Ta antingen med ett foto på en USB-sticka (liggande format i jpg) eller så fotograferar vi barnet på plats i bowlinghallen. En rolig sak som höjer upplevelsen.

Menyer

Meny 1 Korv med bröd (1 st), dricka och glass Bowling 1 h 130 kr
Meny 2 Pannkakor med sylt och grädde, dricka och glass Bowling 1 h 140 kr
Meny 3 Pizza (tomas, ost, skinka), dricka och glass Bowling 1 h 150 kr
Meny 4 Hamburgare (45 g) med pommes frites, dricka och glass Bowling 1 h 150 kr
Tillval Godispåse med överraskning   20 kr

Bra att veta

  • Alla barnen väljer en och samma meny.
  • Meny 1 och 4 kan erbjudas laktos- eller glutenfritt.
  • Minst en förälder ska närvara under hela besöket.
  • Minimiantal är 4 barn och maxantal 24 barn.
  • Bekräfta antal deltagande barn senast 3 dagar innan kalaset äger rum samt meddela eventuella allergier/matrestriktioner.
  Skicka bokningsförfrågan
  Ladda gärna hem våra inbjudningskort (dubbelsidig)

Våra roliga bowlare är alltid på plats under kalaset! Du hittar dem på muggarna, tallrikarna, ballongerna och mycket mer…