Vad kul, nu har du chans att bli en av oss! Eller vad sägs om att få arbeta med härliga kollegor och ha varierande arbetsuppgifter? Vi söker dig som brinner för service och vill vara med och ge våra gäster en härlig bowlingupplevelse! Här nedan hittar du våra aktuella tjänster. Tveka inte, skicka din ansökan idag!


Extrapersonal kök och café

Arbetsuppgifter
Här arbetar du med den dagliga verksamheten i köket som att göra smörgåsar, bakning, tillagning av maträtter och förberedelser av bufféer, städning, disk, egenkontroll etc. I caféet ansvarar du att det alltid finns drycker, smörgåsar, sallader och bakverk framme. Här hjälper alla varandra vilket betyder att man även ska kunna hantera bokningar, ta emot telefonsamtal, hjälpa till i receptionen och bar samt städning av de allmänna ytorna.

Kvalifikationer
Servicen är givetvis det viktigaste av allt. Vi ser gärna dig som en glad och trevlig person med positiv inställning och känsla för det ”lilla extra”. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenheter av kök, servering eller liknande serviceyrken.

Svenska i tal och skrift är ett krav

Anställning
Timanställning t.o.m. juni 2019 med möjlighet till förlängning.

Arbetstider
Schemalagda kvällar och helger.

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.se. Märk ”extra kök” i ämnesfältet


Extrapersonal Bowling

Arbetsuppgifter
I vårt bowlingteam jobbar du mycket med kundkontakt där servicen står i fokus. Hantering av bokningar, ta emot telefonsamtal, mail och instruera inför grupper och städning av de allmänna ytorna är några av sysslorna. Du kommer få en genomgång i hur en kägelmaskin fungerar då du sedan ska kunna underhålla och laga de fel som emellanåt uppstår. Du kommer även jobba i baren med allt från att blanda och servera drycker, diskplock, påfyllning etc. Hos oss hjälper alla varandra vilket betyder att man även hjälper till i kök, restaurang och café när det så behövs.

Kvalifikationer
Servicen är givetvis det viktigaste av allt. Vi ser gärna dig som en glad och trevlig person med positiv inställning och känsla för det ”lilla extra”. Vi ser helst att du är minst 18 år gammal, bowlingintresserad, har teknikintresse och tidigare erfarenheter från ett serviceyrke.

Svenska i tal och skrift är ett krav

Anställning Timanställd extrapersonal
Arbetstider
 Schemalagda kvällar och helger.
Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.se. Märk ”extra bowling” i ämnesfältet


Helgstädning

Arbetsuppgifter
2 timmars städning av allmänna ytor på morgonen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är morgonpigg, alltid kommer i tid och har ögat för noggrannhet.

Anställning
Timanställd mellan september-juni

Arbetstider
Lördagar och söndagar

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.se. Märk ”morgonstäd” i ämnesfältet.


Barnkalasvärd

För tillfället inget ledigt jobb