Vad kul, nu har du chans att bli en av oss! Vi söker dig som brinner för service och vill vara med och ge våra gäster en härlig upplevelse! Här nedan hittar du våra aktuella tjänster. Tveka inte, skicka din ansökan idag!


Kök, café och restaurang – Kvällar och helger

Arbetsuppgifter
Som kökspersonal ska du bl.a. kunna tillaga maträtter, förbereda/preppa inför större bokningar och underhålla köket till det bästa. Du får en genomgång av alla maträtter och ta del av manual för varje enskild rätt. I vårt café ska du se till att drycker, smörgåsar, sallader och bakverk alltid finns framme och är påfyllt. Du jobbar med mycket kundkontakt vilket betyder att servicen står i stort fokus. Hos oss hjälper alla varandra vilket betyder att både kök- och bowlingpersonal hjälper varandra vid behov. Ihop med bowlingpersonalen ska du även kunna ta emot telefon-bokningar men också välkomna gäster i receptionen. Städning av allmänna ytorna.

Kvalifikationer
Servicen är viktigaste av allt men också att du är en pålitlig och härlig medarbetare. Vi ser gärna dig som en glad och trevlig person med positiv inställning som har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du är minst 18 år gammal och har tidigare erfarenheter från ett serviceyrke. Kassavana ses som en stor fördel. Svenska i tal och skrift är ett krav

Anställning Timanställd extrapersonal.
Arbetstider Schemalagda kvällar och helger.
Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.se

För tillfället inget ledigt jobb


Bowling och bar

För tillfället inget ledigt jobb


Barnkalasvärd

För tillfället inget ledigt jobb


Finns ingen ledig tjänst som passar dig?
Skicka en spontan ansökan och berätta om dina kvaliteter och egenskaper! Klicka här