Vad kul, nu har du chans att bli en av oss! Vi söker dig som brinner för service och vill vara med och ge våra gäster en härlig upplevelse! Här nedan hittar du våra aktuella tjänster. Tveka inte, skicka din ansökan idag!


Köksansvarig – 80-100 %

Arbetsuppgifter
Som köksansvarig jobbar du med den dagliga verksamheten med bl.a. egenkontroll, beställningar, planering av bokningar och extrapersonal samt tillagning/förberedelse av maträtter. Du ansvarar över café så att drycker, smörgåsar, sallader och bakverk alltid finns. Du jobbar för att ständigt utveckla köksverksamheten till det bättre och komma med nya idéer. Hos oss hjälper alla till där det behövs vilket betyder att du även får rycka in i reception och bar vid behov. Tjänsten innefattar viss städning av allmänna ytor på vardagar.

Kvalifikationer
Vi ser dig som en glad och härlig person med positiv inställning som har lätt för att samarbeta med andra. Vi söker dig som är 25+ som brinner för att ge bästa service och har tidigare erfarenheter av café eller köksverksamhet. Vi ser gärna att du har ett nytänk med nya idéer för att utveckla verksamheten. Att vara ekonomisk, ordningssam, ha kassavana och datorkunskap ses som en stor fördel. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställning 80-100 %

Arbetstider 
Dagtid vardagar samt vissa kvällar och helger

Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.se. Märk ”ansökan kök” i ämnesfältet.

Sista ansökningsdag: 31 juli


Kök, café och restaurang – extra

Arbetsuppgifter
Som extrapersonal i köket ska du kunna tillreda maträtter och förbereda bufféer inför beställningar. Du ska se till så det alltid finns drycker, smörgåsar, sallader och bakverk framme och påfyllda. Du jobbar mycket med kundkontakt där servicen står i stort fokus. Du tar emot bokningar både genom telefon och mail. Städning av de allmänna ytorna. Hos oss hjälper alla varandra vilket betyder att man även får rycka in i reception och bar vid behov.

Kvalifikationer
Servicen är givetvis det viktigaste av allt. Vi ser gärna dig som en glad och trevlig person med positiv inställning som har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser helst att du är minst 18 år gammal och har tidigare erfarenheter från ett serviceyrke. Kassavana och datorkunskap ses som en stor fördel. Svenska i tal och skrift är ett krav

Anställning Timanställd extrapersonal. Gäller säsong 2019-2020 med start i september.

Arbetstider Schemalagda kvällar och helger.

Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.seMärk ”extrajobb kök” i ämnesfältet

Sista ansökningsdag: 31 augusti


Bowling – extra

Arbetsuppgifter
I vårt bowlingteam jobbar du mycket med kundkontakt där servicen står i fokus. Hantering av bokningar, ta emot telefonsamtal, mail och instruera inför grupper och städning av de allmänna ytorna är några av sysslorna. Du ska kunna underhålla och laga enklare maskinfel efter att ha fått en genomgång och kurs över maskinrummet. Du jobbar även i baren med allt från att blanda och servera drycker, diskplock, påfyllning etc. Hos oss hjälper alla varandra vilket betyder att man även hjälper till i kök, restaurang och café vid behov.

Kvalifikationer
Servicen är givetvis det viktigaste av allt. Vi ser gärna dig som en glad och trevlig person med positiv inställning och känsla för det ”lilla extra”. Vi ser helst att du är minst 18 år gammal, bowlingintresserad, har teknikintresse och tidigare erfarenheter från ett serviceyrke. Svenska i tal och skrift är ett krav

Anställning Timanställd extrapersonal. Gäller säsong 2019-2020 med start i september.

Arbetstider Schemalagda kvällar och helger.

Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV och personligt brev till victor@bowlingcity.seMärk ”extrajobb bowling” i ämnesfältet

Sista ansökningsdag: 31 augusti


Helgstädning

Arbetsuppgifter
2,5 timmars städning av allmänna ytor på morgonen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är morgonpigg, alltid kommer i tid och har ögat för noggrannhet.

Anställning
Timanställning september-juni

Arbetstider
Lördagar och söndagar. Period september-maj

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Skicka ansökan till victor@bowlingcity.se. Märk ”morgonstäd” i ämnesfältet.


Barnkalasvärd

För tillfället inget ledigt jobb