Vårsäsong 2020

Period: 20 jan – 4 maj (uppehåll påsk, 13 april).
OBS! Se info nedan

Avslutningscup: 20 maj Inställd!
  Divisioner
  Spelschema och tabell
  Spelarsnitt

OBS! Vårsäsongen pausas!

Två omgångar har spelats sedan coronaviruset tog fäste i vårt samhälle och vi har försökt hålla igång MBL så gott det går. Några lag valde att skjuta upp matcher samtidigt som några valde att ställa in resterande säsong. Vår förhoppning är att alla matcher spelas, även lag som redan meddelat att de ställer in säsongen, men då flera spelare finns i riskgruppen väljer vi nu att pausa ligan i fem veckor till att börja med.

Preliminärt matchdatum för omgång 11 planeras till måndagen den 4 maj. Lagledare meddelas senast 27 april för bekräftelse av tid. 

Fram till dess finns möjligheten att spela släpande matcher. Vi kommer inte registrera någon WO utan alla lag har möjlighet att spela ikapp missade omgångar. Kontakta bowlinghallen för bokning av match.

För att underlätta får man nu plocka in fler reserver utan extra kostnad så matcher kan genomföras. 

Vi uppmanar alla än en gång till försiktighet och att stanna hemma om man känner sig minsta sjuk.

Preliminärt spelschema:
Omgång 11Måndag 4 maj
Omgång 12Onsdag 6 maj
Omgång 13Måndag 11 maj
Omgång 14Onsdag 13 maj
Omgång 15Måndag 18 maj

Avslutningscupen den 20 maj ställs in.


Monday Bowling League – Bowlingligan för dig som både vill vara seriös eller bara bowla för skoj skull. Här spelar nybörjare, rutinerade, kollegor, polare, grannar, familj, ja alla som tycker om att bowla! MBL har både en höst- och en vårsäsong och är uppdelad i flera divisioner med upp- och nerflyttning efter varje säsong. Matcher spelas i 2-mannalag över 3 serier. Ihop med reserver kan lagen bestå av max 5 spelare. Efter varje säsong bjuder vi på en rolig avslutningsfest med individuell tävling, prisutdelning och plockbuffé utan extra kostnad! Läs mer om regler och info

Se resultat från tidigare säsonger här