Som en av de första bowlinghallarna i landet kan du nu spela HyperBowling i Bowling City – Spelet där rännstaketen integreras i spelet och tar bowlingen till en ny nivå! Nu kan alla vinna eftersom varje kast räknas, varje gång!

HyperBowling är utformat kring ett innovativt bumpersystem (rännstaket) som med sina LED-lampor skapar fasta eller rörliga mål som ska träffas (eller undvikas) före kägelfall. Spelet finns i fyra olika spelformer där alla har sin egen unika uppsättning utmaningar och nivåer. HyperBowling innehåller video-spelelement som aldrig tidigare har setts på en bowlingbana med progressiva nivåer, ökande svårigheter, risker/belöningssystem, höga poäng och prestationer. Det är en blandning av mjukvara, mekanisk design, elektronik, ljus, sensorer och futuristiska användarfunktioner som tillsammans ger en aldrig tidigare upplevd bowlingupplevelse! 

JUST NU! PROVA PÅ UTAN EXTRA KOSTNAD!
Du kan även dela upp speltiden med klassisk bowling och andra spelsätt om så önskas. Du väljer själv från banans touchpanel.

HyperBowling Basics
Först måste du träffa bumpern för att få poäng! Färgglada mål på bumpern är värda ett antal olika poäng (2X, 3X och så vidare) och varje kägla som slås ner är värda 100 poäng. Så, en 2X multiplikator och 8 käglor genererar 1600 poäng! Men se upp, det röda målet resulterar alltid i 0 poäng. Det finns olika utmaningar och nivåer att utforska inom varje spel vilket möjliggör höga poäng.

HyperBowl
Signaturspelet som är designat för alla! Skärmarna är tätt kopplade till handlingen på banorna. Stigande nivåer av färgglada mål i olika storlekar och positioner på staketen motsvarar en multiplikator. Animationerna på monitorerna visar din poäng när målet är träffat.

HyperBowl Pro
Här får du samma grundläggande spelmekanik och poäng som HyperBowl, men med eskalerande utmaningar! HyperBowl Pro är byggt för den skickliga (eller wannabe-skickliga) spelaren och har komplexa mål med rörelse, förändrade storlekar och större poängrisker.

HyperSquad
Spelare delas upp i två lag som också väljer varsin färg. Bumpern är färglös från början och man tävlar om att erövra territoriet längs bumpern – ett slag i ett mörkt område belyser delen med din lagfärg. Lägg beslag på fler områden och du vinner! Men se upp! Träffar du motståndarnas färg får dom poängen och ökar sitt territorium.

HyperActive
Ett spel med snabbt förflyttade mål inspirerade av en klassisk TV-spelshow. Sikta på rätt färg för att multiplicera käglorna, men se upp för den röda markeringen som resulterar i noll poäng! En kombination av skicklighet och tur, vilket gör detta spel till en perfekt underhållningsaktivitet för alla inblandade.