OBS! Nattbowlingen inställd tills vidare!
Med anledning av rådande situation är lagspelet Nattbowling inställd tills vidare. Vi följer noggrant utvecklingen av Covid-19 och myndigheters råd för att minska smittan. Nattbowlingen återkommer så snart restriktioner lättas och vi känner att spelet kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt, så håll ut!

Boka istället en bana för klassisk bowling eller det nya spelsättet HyperBowling!
 
Boka online eller ring 036-71 48 40


Nattbowling – Vårt mest omtyckta spel sedan 1992!

Med det unika spelsättet är nattbowling ett roligt spelsätt för de festglada. Här spelar sällskapen lagvis med 3-4 spelare per bana och rullar runt på ett slag per person. Vår personal går igenom spelregler inför starten och är med och delar ut priser under spelets gång. Detta samtidigt som vi spelar härlig partymusik och låter ljuseffekterna skapa den ultimata partymiljön. En grym upplevelse du bara inte får missa! Vi har fullständiga rättigheter!

Vinstchans! Strike! Grattis!
Genom varje ny kägeluppställning kan vinstchanser dyka upp om den gula käglan står placerad i mitten. Spelaren som lyckas med en strike belönas med presentkort som vår personal kommer ut och överlämnar. Utöver vinstchanserna prisas startfältets bästa lag med fribiljetter.

Speltid 90 min
Nattbowling spelas över 8 serier inkl en kort halvtidspaus efter serie 4. Speltiden är ca. 1,5 timme.

Starttider
Nattbowling finns att boka fredagar och lördagar 17:30, 19:00 och 20:30. Övriga veckodagar kan nattbowling bokas under förutsättning att det totala deltagarantalet är minst 18 personer.

Print

50% rabatt på inträdet till Glädje
På baksidan av våra lottlappar får du 50% rabatt på inträdet till nattklubb Glädje. Fråga oss i kassan.

Åldersgräns
Vid nattbowling gäller åldersgräns 18 år

Pris
240 kr per person

Bokning
Skicka bokningsförfrågan eller ring 036-71 48 40. Onlinebokning ej möjlig.

Nattbowling bokas efter antalet personer i sällskapet. Man tilldelas banor med 3-4 spelare per bana som också bildar ett lag. Ändras antalet efter skapad bokning ska bowlinghallen meddelas i god tid innan.

  Utskriftbar pdf med information om Nattbowlingen
  Utskriftbar anmälningslapp till personalrummet
  Avbokningsregler