Nattbowling – Vårt mest omtyckta spel sedan 1992!

Med det unika spelsättet är nattbowling ett roligt spelsätt för de festglada. Här spelar sällskapen lagvis med 3-4 spelare per bana och rullar runt på ett slag per person. Vår konferencier går igenom spelregler inför spelet och är med och delar ut priser under spelets gång. Detta samtidigt som vi spelar härlig partymusik och låter ljuseffekterna skapa den ultimata partymiljön. En grym upplevelse du bara inte får missa! Vi har fullständiga rättigheter!

Vinstchans! Strike! Grattis!
Genom varje ny kägeluppställning kan vinstchanser dyka upp om den gula käglan står placerad i mitten. Personen som lyckas med en strike belönas med presentkort som vår personal kommer ut och överlämnar. Utöver vinstchanserna prisas även kvällens bästa lag med fribiljetter.

7 serier, ca 90 minuter
Totalt spelas 7 serier inkl en kort paus efter 4 serier. Speltid är ca. 1,5 timme.

Starttider
Nattbowling arrangeras varje fredag och lördag med tre fasta starttider, 17:30, 19:00 och 20:30 (med reservation för ändring). Nattbowling kan även bokas övriga dagar under förutsättning att sällskapet är minst 18 personer. Kom gärna i god tid för att förhindra långa köer.

Print

50% rabatt på inträdet till Glädje
På baksidan av våra lottlappar får du 50% rabatt på inträdet till nattklubben Glädje. Fråga oss i kassan.

Åldersgräns
Vid nattbowling gäller åldersgräns 18 år

  Här laddar du ner vår pdf med information om Nattbowlingen
  Gör det smidigt för dig och ladda även ner vår anmälningslapp här
  Avbokningsregler

Bokning

Skicka bokningsförfrågan eller ring 036-71 48 40