Förlägg er nästa företagsaktivitet hos oss och kombinera bowlingen med trevlig mat i vår restaurang! Vi har en bred och gedigen erfarenhet av att arrangera både små och stora event. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Bowling är en avdragsgill aktivitet! Vi har flera lösningar för företag som vill erbjuda sina anställda en aktiv fritid.


Bowlingligan MBL

Monday Bowling League är vår populära korpliga där inga förkunskaper krävs! Spelas i 2-mannalag på måndagar med ca. 15 omgångar per vår- och höstsäsong. Perfekt företagsaktivitet!

Läs mer om MBL

Nattbowling

En av våra mest populära aktiviteter för företag är nattbowling. Med vinstchanser under spelets gång, nedsläckt lokal och pumpande musik är nattbowling en rolig aktivitet som får igång ert party ordentligt. Det fungerar utmärkt på såväl en enkel träff med kollegorna som på en mer storslagen kick-off! Vi skräddarsyr er kväll med bowling, mat och dryck.

Läs mer om nattbowling

 

Företagskortet

Köp ett årskort i hallen som alla anställda på företaget kan använda.

Kontakta oss för mer information

Konferens

Kombinera nytta med nöje och förlägg er konferens hos oss. I vårt inglasade rum med utsikt över bowlingbanorna finns plats för 30-40 personer med projektor, whiteboard och ljudanläggning för att göra ert möte smidigare.

Läs mer om våra konferensmöjligheter