Förlägg nästa företagsaktivitet hos oss och kombinera bowlingen med trevlig mat i vår restaurang! Vi har en bred och gedigen erfarenhet av företagsevent för såväl det lilla som stora företaget. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Du vet väl att bowling är en avdragsgill aktivitet! 


Bowlingligan MBL

Monday Bowling League är vår populära korpliga där inga förkunskaper krävs! Spelas i 2-mannalag på måndagar med 15 omgångar per vår- och höstsäsong. Perfekt företagsaktivitet!

Läs mer om MBL

 

Nattbowling

En av våra mest populära aktiviteter för företag är nattbowling. Med vinstchanser under spelets gång, nedsläckt lokal och pumpande musik är nattbowling en rolig aktivitet som får igång ert party ordentligt. Det fungerar utmärkt på såväl en enkel träff med kollegorna som på en mer storslagen kick-off! Vi skräddarsyr er kväll med bowling, mat och dryck.

Läs mer om nattbowling

     

Företagskortet

Köp ett årskort i hallen som alla anställda på företaget kan använda.

Kontakta oss för mer information

 

Konferens

Förena nytta med nöje och förlägg er konferens hos oss. I vårt inglasade konferensrum med utsikt över bowlingbanorna finns plats för 30-40 personer. Här finns projektor, whiteboard och ljudanläggning för att göra ert möte smidigare.

Läs mer om våra konferensmöjligheter


Syns med eget budskap på vår 46 kvm stora LED-vägg

Nu finns möjligheten att synas med eget budskap på vår 46 kvm stora LED-vägg över banorna. Placera företagets logotyper, visa senaste reklamfilmen eller håll en annorlunda konferens mellan bowlingserierna. Bokning av LED-väggen förutsätter att ditt sällskap har majoriteten av de bokade bowlingbanorna.

Kostnaden är 1 300 kr och bokning görs senast tre dagar innan

  Kontakta Victor för mer info