Som en av de första bowlinghallarna i landet kan vi nu erbjuda HyperBowling – Ett nytt bowlingspel där rännstaketen (bumpers) integreras i spelet och tar bowlingen till en ny nivå!

Spelet beskrivs enklast som en blandning av flipperspel, ljus, hinder i rörelse och sensorer som du tar klotet genom för att fånga upp så många poäng som möjligt innan du slår ner käglorna.

Staketens LED-lampor skapar rörliga mål som ska träffas eller undvikas innan kägelfall. Med fyra olika spellägen HyperBowl, HyperBowl Pro, HyperSquad och HyperActive har varje spel sina egna unika uppsättning av utmaningar, nivåer och innehåller video-spelelement som aldrig tidigare har setts i bowlingspel med progressiva nivåer, ökande svårigheter, risker/belöningssystem, höga poäng och prestationer. Det är en blandning av mjukvara, mekanisk design, elektronik, ljus, sensorer och futuristiska användarfunktioner som tillsammans ger en aldrig tidigare upplevd bowlingupplevelse!

  Klicka för mer info