Vi följer noggrant utvecklingen av covid-19 och myndigheternas råd. Vi uppmanar dig som känner dig sjuk att avstå från besök i bowlinghallen men samtidigt vädja till er som är friska och tycker om att bowla – Sluta inte bowla! Varenda besök och bokning gör skillnad! Vi behöver dig!

Här nedan har vi satt ihop vanliga frågor och svar inför ditt besök i bowlinghallen.


Med vänlig hälsning,
Per-Anders med personal


Frågor och svar

Har ni öppet?
Ja! Bowlinghallen är öppen med några reducerade öppettider. Se aktuella öppettider här

Är det säkert att vistas i bowlinghallen med tanke på smittorisk?
I denna tid finns inget ställe som kan garantera dig att inte bli smittad. Vi följer våra städrutiner men är givetvis extra noggranna med rengöring av kontaktytor. Bowlinghallen med sin fuktighetsanläggning är dessutom en bättre miljö att vistas i så med god handhygien och sunt förnuft kan vi alla umgås och spela bowling som vanligt. 

Får vem som helst besöka bowlinghallen under denna rådande situation?
Ja, så länge du är frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Det är upp till varje enskild att ta sitt ansvar utifrån sina egna förutsättningar och följa de råd som myndigheter ger.

Hur är det med avståndet till andra sällskap?
I så god mån som möjligt sprider vi ut spelet så man inte behöver bowla bredvid andra sällskap. Barhäng eller köbildningar är inte tillåtet. Återigen uppmanar vi till sunt förnuft och att respektera att avståndet hålls.

Är det möjligt att avboka bana?
Är du sjuk ska du givetvis inte bowla utan hålla dig hemma så självklart har du möjligheten att avboka din tid. 1-3 banor kan avbokas upp till 12 timmar innan.

Har du en annan fråga som inte framgår här? Maila oss på info@bowlingcity.se