Vi följer noggrant utvecklingen av covid-19 och myndigheternas råd. Vi ber dig som känner dig sjuk att avstå från besök men samtidigt uppmana er som är friska och tycker om att bowla – Sluta inte bowla! Varenda besök och bokning gör skillnad i dessa tider! Vi behöver dig!

Här nedan har vi satt ihop vanliga frågor och svar inför ditt besök.


Med vänlig hälsning,
Per-Anders med personal


Frågor och svar

Har ni öppet?
Ja! Bowlinghallen är öppen men med reducerade öppettider. Se aktuella öppettider här

Är det säkert att vistas i bowlinghallen med tanke på smittorisk?
Vi följer våra städrutiner men är givetvis extra noggranna med rengöring av kontaktytor. Våra låneklot rengörs med jämna mellanrum men det är samtidigt viktigt att du själv tvättar/spritar dina händer både innan och efter ditt spel. Bowlinghallen med sin fuktighetsanläggning är dessutom en något bättre miljö att vistas i så med god handhygien och sunt förnuft kan vi alla fortsätta bowla. 

Får vem som helst besöka bowlinghallen under denna rådande situation?
Så länge du är frisk är du varmt välkommen att besöka oss. Är du febrig eller förkyld ska du så klart stanna hemma men återkom gärna när du är frisk igen. Vi ber alla att ta sitt ansvar utifrån sina egna förutsättningar och följa de råd som myndigheter ger.

Hur är det med avståndet till andra sällskap?
I så god mån som möjligt sprider vi ut spelet så man inte behöver bowla bredvid andra sällskap. Vi uppmanar alla att hålla sig inom sin bana/sitt sällskap under speltiden. I skorummet gäller ett sällskap i taget, vänta tills rummet är ledigt innan du hämtar ut ett par bowlingskor. Barhäng eller köbildningar är inte tillåtet. Vi ber er respektera dessa regler så avståndet hålls.

Är det möjligt att avboka bana?
Ja. 1-3 banor kan vanligtvis avbokas upp till 12 timmar innan men i dessa tider gör vi så klart undantag. Avbokningar tas emot på telefon 036-71 48 40 (Observera ändrade öppettider)

Har du en annan fråga som inte framgår här?
Maila oss på info@bowlingcity.se