Grattis till Andreas Appelberg från Södra BK – Stor segrare när årets upplaga av JP-Fighten avgjordes på söndagskvällen! 
I finalen fanns även Sören Carlsson från Team Värnamo BC som blev direktkvalificerad till finalkarusellen efter högsta slagningen i cupspelets tredje runda. I fjärde och sista cupspelsrundan togs de fyra sista platserna av Makis Manthos, Marbodal BS, Adam Hempel, Vingåkers BK, Claes Jersenius, BK June och då Andreas Appelberg, Södra BK. Finalkarusellen bjöd på höga och fina slagningar från samtliga spelarna men den som först fick ge sig efter första serien var Adam Hempel då hans 206 poäng inte räckte till. Efter andra serien var det Claes Jersenius tur att kliva av efter sina 202 poäng och därefter föll Värnamospelaren Sören Carlsson efter tredje serien med sina 205 poäng. Då stod det alltså mellan Andreas Appelberg från hemmaklubben Södra BK eller tidigare Junespelaren och nuvarande Marbodalspelaren Makis Manthos. Där blev det total överkörning från Andreas håll som slog till med hela 280 poäng mot Makis 203 poäng och segern var ett faktum. 

Se samtliga resultat från cupspelet här