Här har du ett roligt extrajobb där du får arbeta med härliga kollegor och ha varierande arbetsuppgifter!

Vi söker dig som brinner för service och har tidigare erfarenheter från bar och restaurangbranschen! I vårt bowling-team sköter du bl.a. bokningar av banor, viss underhåll av maskiner och ser till att våra gäster får den absolut bästa servicen. I jobbet innefattar även barjobb och allt som där hör till som att blanda drinkar, plocka disk, fylla på kylar etc. Hos oss är det viktigt att hålla rent och snyggt och ser det som ett krav att du har öga för ordning och reda. Vi ser även att du är minst 20 år gammal, intresserad av bowling samt har ett visst teknikintresse. Du ska ha en positiv inställning och ha lätt för att samarbeta med andra.

Arbetstiderna är varierande men gäller främst helger.

Har du det vi söker? Skicka CV och personligt brev till victor@bowlingcity.se