Är du intresserad av ett extrajobb där du får arbeta med härliga kollegor och ha varierande arbetsuppgifter? Isåfall har vi jobbet för dig! I vårt bowling-team ansvarar du bl.a. för bokningar av banor, viss underhåll av maskiner och ser till att våra gäster får den absolut bästa servicen.

I vårt bowling-team ansvarar du bl.a. för bokningar av banor, viss underhåll av maskiner och ser till att våra gäster får den absolut bästa servicen.

Vi ser gärna att du är minst 20 år gammal, är intresserad av bowling och har ett visst teknikintresse. Du ska ha en positiv inställning och ha lätt för att samarbeta med andra. Vi ser det som ett stort plus om du har tidigare erfarenheter från bar och restaurangbranschen. Arbetstiderna gäller främst helger.

Tjänsten är redan tillsatt!
Men du kan alltid skicka oss en spontan ansökan. Maila CV och personligt brev till victor@bowlingcity.se