Julen är en tid för gemenskap och värme. En tid då vi passar på att umgås med vår familj, släkt och vänner. Samtidigt får vi inte glömma bort dem som inte har det så enkelt. Därför har vi varit med och donerat julklappar till ”Secret Santa”, ett projekt initierat av Johanna Bergström. ”Secret Santa” är ett välgörenhetsprojekt i Jönköping med omnejd där det samlas in julklappar till utsatta barn. Vi tror och hoppas att våra julklappar, och alla andra klappar som samlats in, ska kunna bidra till att göra julen ljusare för de barn som har de svårt.

Vår miljö är också något som vi behöver tänka på. Det är vårt gemensamma ansvar att jordens mångfald får leva vidare. Vi har därför valt att ge en gåva till Världsnaturfonden WWF som arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor kan leva i harmoni med naturen.

Vi på Bowling Arena och Bowling City önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!