En bra bit över 300 deltagare och minst lika många ledare och funktionärer samlades i Bowling Arena i helgen då Action Jubal Open 2012 gick av stapeln. Tävlingen arrangerades av Bowling Arena, Svenska Bowlingförbundet, BK June och JKK.

Tävlingsandan var på topp och när finalspelet var slut var det tre glada vinnare som fick ta emot vinnarpokalerna. Fjolårssegraren i rännklassen, Johan Eriksson från Lindsberg, försvarade sin titel och fick stå som vinnare ännu en gång. I damklassen var det My Olsson från Volvo i Köping som tog hem titeln och i herrklassen vann Robin Ljungqvist från Mariestad.

Under prisutdelningen fick vinnarna ta emot sina priser med många applåder och stort jubel. Prisutdelare var Hans-Åke Antonsson, chef för Fritidsförvaltningen i Jönköping, som flankerades av Per-Anders Hörlin, VD Jönköpings Bowlingcity, och Ing-Marie Billgren, ordförande i Svenska Bowlingförbundets Handikappkommitté.

Bowling Arena tackar alla deltagare, ledare, funktionärer och besökare för en fantastisk helg!


De tre vinnarna! Från vänster: My Olsson, Robin Ljungqvist och Johan Eriksson