Tillsammans med Svenska Bowlingförbundet, Bowlingklubben June och Jönköpings Kägelklubb arrangerar Bowling Arena en av Sveriges största tävlingar för funktionsnedsatta bowlare – Action Jubal Open. Tävlingen går av stapeln 9-11 november och har även i år slagit deltagarrekord med 323 deltagare, vilket slår förra årets rekord då deltagarantalet var 293 stycken.

Intresset för tävlingen ökar för varje år och klubbar från hela Sverige samlas i Jönköping för att tävla.
− Bowling är en sport som är tillgänglig för alla och det märks att intresset för Action Jubal Open ökar. Att vi har slagit nytt deltagarrekord även i år känns fantastiskt roligt, säger Ing-Marie Billgren, tävlingsansvarig och ordförande i Svenska Bowlingförbundets Handikappkommitté.

Action Jubal Open startar på fredag 9 november kl 16.00 och pågår under hela helgen. På söndag 11 november är det finalspel cirka kl. 14.00 och därefter prisutdelning.

Tävlingen är öppen att titta på för allmänheten, så varmt välkommen till Bowling Arena för att uppleva bowling, glädje och tävling i helgen!