Den 8 oktober drar JP-Bowlingens höstsäsong igång med start kl 18:00 på måndagskvällen.

Vi kan stolt meddela att vi har ett deltagarrekord med 26 lag inför hösten samt över 100 spelare. Ligan är uppdelad i 4 divisioner där division 1-2 spelas mellan 18:00-19:00 och division 3-4 mellan 19:00-20:00. Vi hälsar de nya lagen Posten, Gott & Blandat, Algwiks och HABIL välkomna in i ligan!

Följ samtliga divisoner och deras resultat på http://www.bowlingarena.com/jp-bowlingen/ eller i tisdagens Jönköpings-Posten.

JP-Bowlingen är ett seriespel för 2-mannalag där inga förkunskaper krävs. Ligan har både en höst- och vårsäsong och spelas måndagar i Bowling Arena med start kl. 18:00. Varje säsong pågår under ca fyra månader och avslutas med en individuell cupfinal med prisutdelning, middag och underhållning. Ligan är öppen för alla och inga förkunskaper krävs.