Debutanterna Stureby tog hem årets Lag-SM för herrar i en rafflande och otroligt spännande final. Stureby mötte favoriten Team Pergamon som var segertippade av många. Finalen var så jämn så att tre matcher inte räckte för att avgöra. Istället blev det en fjärde match där Stureby tog hem segern med nervkittlande bowling. När Eklund och Årup gick upp som sista spelare, båda med strike i nionde rutan, ledde Stureby med 22 poäng. Årup spelade först och lämnade tians kägla och därmed var saken klar.

På damsidan var det X-Calibur som äntligen fick ta hem segern. X-Calibur har under flera år varit favorittippade men har aldrig nått ända fram. I år lyckades laget vinna guld genom att besegra Scandinavia BC i två raka matcher. Den avgörande vann X-Calibur med 11-9.

Vi på Bowling Arena gratulerar Stureby och X-Calibur till SM-bucklan och tackar för en fantastisk SM-helg!