Den 4-6 maj spelas Lag-SM i Bowling Arena. 4 herrlag och 4 damlag är på plats för att göra upp om SM-bucklan. Om du vill se bowling på en riktigt hög nivå – kom då till Bowling Arena i helgen! Givetvis är det gratis inträde.

De 4 herrlagen är Team Pergamon BC (Göteborg), Sundbybergs IK (Sundbyberg), Kulladals BS (Malmö) och Stureby BK (Stockholm). Fjolårets mästare, BK FH Engelholm, tog sig inte vidare till slutspelet vilket innebär att vi i år kommer att få se ett nytt lag stå som vinnare. Team Pergamon BC har länge setts som 2000-talets dominanter, men motståndet är gediget och kampen kommer bli stenhård.

På damsidan har vi Spader Dam (Helsingborg), BK Skrufscha (Vänersborg), Team X-Calibur BK (Göteborg) och Scandinavia BC (Malmö).

Klockan 16.00 är det invigning och klockan 17.00 spelas den första matchen. Här kan du se hela programmet.

Välkommen till Bowling Arena!

På grund av SM-slutspelet är Bowling Arena inte öppet för spel för allmänheten den 4-6 maj. Bowling City har öppet som vanligt i helgen.