Tävlingen inledes på lördagen klockan 08:00 med samma startfält som under gårdagens första start vid 13:00. Senare på lördagen var det dags för den sista kvalstarten. De 60 spelare som lyckades bäst spelar just nu om de 32 finalplatserna.

Den andra tävlingsdagen i Swedish Ranking Championship startade klockan 08:00. Robert Andersson, Team Pergamon, fortsatte att spela bra även idag och hade högst poäng efter två starter, totalt 2747. Rikke Holm Rasmussen, BS Scandinavia, lyckades bäst bland damerna efter sina 2593 poäng.

Klockan 13:00 var det dags för de återstående spelarna att spela sin sista kvalstart. Martin Paulsson, Kulladal, visade prov på mycket bra spel efter sina 1448 poäng. Även Team Pergamons Tomas Leandersson, 1342 poäng, övertygade i sitt spel. Helén Johnsson, Spader Dam, lyckades inte lika bra i dagens start som men hamnade ändå bland de tio bästa spelarna i sin start.

Just nu pågår den sista starten där de 32 spelarna med högst poäng fortsätter til söndagens finalspel!

Se aktuella resultat här.