JP-Bowlingen startar i höst
(2008-05-14)

Bowling Area startar i samarbete med JP en ny bowlingliga till hösten, JP-Bowlingen. Samla ett kompisgäng och soela bowling tillsammans en gång i veckan!
…………………………………………………………………………………………….

Fotbolls-EM livesänds i Bowling Arena
(2008-05-13)

Bowling Arena kommer att sända Fotbolls-EM i sommar. Gruppspelet inleds den 9 juni och ta chansen att se Svergies matcher live på Jönköpings största storbilds-TV! Mer information och tider kommer inom kort. Notera att bowlingen inte kommer att vara öppen då fotbollen sänds.

SM för Funktionshindrade 9-11 maj
(2008-05-09)

I helgen går SM för Funktionshindrade av stapeln i Bowling Arena och tävlingen har slagit alla tidigare rekord i antalet anmälda deltagare. I år är inte mindre än 368 spelare anmälda! Läs mer om SM för Funktionshindrade samt se aktuella resultat.
…………………………………………………………………………………………….

Super Six-sidan publicerad
(2008-04-29)

Den officiella tävlingssidan för Super Six finns nu publicerad och redan nu kan du anmäla dig till höstens stora internmationella tävling i Bowling Arena. 21-28 augusti äger tävlingen rum i Bowling Arena och förhoppningen är att det även i år blir många deltagare. Förra året hade tävlingen upp emot 300 anmälda spelare vilket slog alla tidigare rekord för en Super Six tävling. Tävlingssidan för Super Six Tournament 2008
…………………………………………………………………………………………….

Startlistan är publicerad
(2008-04-24)

Startlistan är nu klar för SM för Funktionhindrade som arrangeras i Bowling Arena 9 – 11 maj. Läs mer om tävlingen samt se den aktuella startlistan.
…………………………………………………………………………………………….

Vi gratulerar BK June och JKK!
(2008-04-24)

Efter säsongens sista omgång i seriespelet visade det sig att BK June är klara för Allsvenskan nästa säsong! De har visat prov på mycket bra spel under säsongen och är väl värda en plats i Allsvenskan till hösten. Även JKK lyckades bra och spelar i Div 1 nästa säsong.
…………………………………………………………………………………………….


HCP SM i Bowling Arena i maj
(2008-04-10)

Bowling Arena arrangerar tillsammans med SVBF och SMBF SM för Funktionhindrade 9 – 11 maj i år. När anmälningstiden gått ut kan vi med glädje konstatera att tävlingen slår alla tidigare rekord i antalet anmälda, hela 359 spelare kommer att vara på plats i Bowling Arena i maj för att delta i årets HCP SM. Mer information om tävlingen.
…………………………………………………………………………………………….

Poängjakten är färdigspelad
(2008-04-08)

Den sista omgången av Poängjakten är färdigspelad och 16 spelare är klara för hallfinalen som äger rum i Bowling Arena tisdagen den 29/4 klockan 18:30. Mer information om Poängjakten samt finalklara spelare kan du se här
…………………………………………………………………………………………….

Sommarkortet 2008
(2008-04-06)

Förra året blev Bowling Arenas Sommarkort en stor succé och givetvis kommer det finnas möjlighet att köpa kortet även sommaren 2008. Sommarkortet ger hela familjen fri bowling under tre månader i sommar, från den 1 juni-31 augusti. Här finns all information om Sommarkortet 2008

…………………………………………………………………………………………….

Carlsberg Cup 2008
(2008-03-05)

Carlsberg Cup äger rum den 27/4 i Bowling Arena. Tävlingen arrangeras för restauranger i Jönköping med serveringstillstånd. Läs mer om Carlsberg Cup här
…………………………………………………………………………………………….

Veteranernas Succétävling
(2008-02-20)

Förra årets Veterantävling i Bowling Arena lockade bowlare från många olika klubbar till Jönköping. Läs mer om hur tävlingen fungerar samt se aktuella resultat.
…………………………………………………………………………………………….

Nybörjarkurs i april
(2008-02-01)

Intresset för Bowling Arenas nybörjarkurs/fortsättningskurs är stort och därför kan du redan nu anmäla dig till nästa kurstillfälle. Den 2:e april klockan 18:00 startar kursen i Bowling Arena. All utrustning du behöver får du låna i bowlinghallen. Anmälan görs enklast direkt via vår hemsida. Läs mer om kursen och anmälan här
…………………………………………………………………………………………….

Arenameny i restaurangen
(2008-02-01)

Restaurang Bowling Arena serverar från den 1/2 Arenamenyn som ersätter a la cartén. Arenamenyn serveras de tider då köket är öppet. Se den nya menyn här
…………………………………………………………………………………………….

Swedish Ranking Championship till Bowling Arena
(2008-01-12)

Den 9-10/8 2008 kommer Swedish Ranking Championship (SRC) att äga rum i Bowling Arena. Hela 96 spelare från hela landet kommer att bjudas in av Svenska Bowlingförbundet att delta i tävlingen.

Rankingsystmemet inom svensk bowling har testats under ett år och nu körs systemet fullt ut. Det innebär att från och med juli 2007 har alla tävlingar som är sanktionerade av SDF och Svenska Bowlingförbundet funnits med i systemet. Målet med rankingsystemet är att man dels skall kunna jämföra sig med andra spelare i landet men även inom föreningar och distrikt och att systemet på sikt ska erhålla dagsaktuellt snitt vid olika tävlingar.

Ett annat mål med rankinsystemet är att kunna arrangera Swedish Ranking Championship som alltså äger rum i Bowling Arena i augusti. Grunden för tävlingen är rankingsystemet då man kvalificerar sig till SRC genom att bland annat samla rankingpoäng men också genom att bli Svensk Mästare i samband med SM.

Just nu pågår förhandlingar om att TV-sända SRC.
…………………………………………………………………………………………….

Buffémenyn utökas
(2008-01-08)

Restaurang Bowling Arena utökar nu sin buffémeny med två nya spännande alternativ, en Amerikansk BBQ buffé samt en Svensk delikatess buffé. Läs mer om vad de nya bufféerna innehåller här
…………………………………………………………………………………………….

Seriematcherna drar igång i helgen
(2008-01-07)

Serieprogrammet för vårens matcher i Bowling Arena kan du se här
…………………………………………………………………………………………….

Ordinarie öppettider från den 2/1
(2008-01-02)

Bowling Arena har öppet som vanligt från den 2:e januari.
Priset är 180 kr/bana och timme under hela veckan och 
160 kr/bana och timme vid internetbokning. Måndagen den 7/1 gäller ordinarie priser igen.