Patrik Fredriksson vann JP-Fighten
(2005-12-30 22:28)

Det blev en överraskande vinnare när JP-Fighten 2005 avgjordes. Patrik Fredriksson, Jönköpings KK, tog hem finalen mot Junes Victor Nyberg-Hörlin med 8-4.
Det var en mycket spännande match, där Fredriksson till slut satte in den avgörande stötet i tredje seriens åttonde ruta.
– Det var tajt hela tiden. Flera gånger kände jag att jag var helt borta. Till slut hittade jag spelet på kanten, då kom strikarna och det var i helt rätt läge, säger Patrik.
Patrik har spelat bra under hela tävlingen. men nån finalplats vågare han inte drömma om.
– Jag har spelat bra hela hösten och hade väl förhoppningar att kunna gå långt i JP-Fighten den här gången. Men att det skulle gå så här bra trodde jag aldrig, fortsätter han.
Andrapristagaren Victor Nyberg-Hörlin var en av turneringens stora skrällar. Det är första året Victor har bowlinglicens. Han var givetvis mycket nöjd med sin insats.
– Jättekul att komma till final, det hade jag inte förväntat mig. Så jag känner mig som en segrare även om jag kom tvåa, menar Victor.
Men det fanns fler stora vinnare i tävlingen. Tredjepristagarna Mikael Nord, Arena BC, och Tuomo Halonen, JBK, vilka tog sig överraskande långt i turneringen.
………………………………………………………………………………………..
Fredriksson & Hörlin i final
(2005-12-30 21:31)

Finalen i JP-Fighten spelas mellan Patrik Fredriksson, JKK, och Victor Nyberg-Hörlin, June.
Patrik vann sin semifinal mot Mikael Nord, Arena BC, på bättre kägelpoäng, medan Victor slog ut JBK:s Tuomo Halonen med 10-2.
Ingen av de båda finalisterna var tippade att gå särskilt långt i turneringen, så det är två stora överraskningar som möts.
Victor Nyberg-Hörlin fick sin bowlinglicens så sent som i höstas, medan Patrik som bäst tidigare varit i åttondelsfinal av den här tävlingen.
………………………………………………………………………………………..
Favoritfall i kvartsfinalerna
(2005-12-30 20:22)

De stora favoriterna föll tungt i kvartsfinalerna av JP-Fighten. Johan Söderström åkte ut mot klubbkompisen Victor Nyberg-Hörlin, i en riktig rysarmatch som inte avgjordes förrän i mitten av sista serien. Johan, som vunnit JP-Fighten inte mindre än tre gånger var naturligtvis besviken.
– Jag spelade inte bra på slutet. Det var helt enkelt orken som tröt. Men Victor spelade mycket bra, jag kunde inte hänga på när han började strika, säger Johan.
Förra elitspelaren Jörgen Andersson, Eksjö, fick också lämna turneringen. Han förlorade mot JBK:s Tuomo Halonen med 4-8. Tuomo avgjorde matchen i slutet av sista serien med en rad strikar, vilket Andersson inte orkade svara på.
Men den största skrällen är ingen av dessa. Klar för semifinal är också unge Mikael Nord, Arena BC. Mikael har inte bowlat på två år och började lira bowling igen så sent som för tre veckor sedan. Han besegrade Värnamos Sören Carlsson, i en match som i praktiken var avgjord efter två serier.
Fjärde man i semifinalen är Patrik Fredriksson, JKK. Även han svarade för en mycket stark prestation då han slog ut Junes just nu kanske mest lysande stjärna, Martin Helgegren, med 8-4.
Semifinalerna spelas mellan:
Mikael Nord – Patrik Fredriksson
Tuomo Halonen – Victor Nyberg-Hörlin
………………………………………………………………………………………..
Söderström imponerade
(2005-12-30 18:58)

Johan Söderström, June, imponerade stort i åttondelsfinalerna av JP-Fighten. Matchen mot Leif Johansson var avgjord redan efter två serier och Johan noterade en slagning på 686 poäng.
Junes lovande junior Victor Nyberg- Hörlin visade upp mycket starkt spel i matchen mot klubbkompisen Mats Malmsjö. Victor dunkade in 694 poäng och vann med hela 12-0. Johan Söderström och Victor Nyberg-Hörlin möts nu i en mycket oviss kvartsfinal. Tungviktsmötet mellan Martin Helgegren och Thomas Pedersen slutade med seger för den förstnämnde. Det blev som väntat en mycket tuff drabbning som inte avgjordes förrän i slutrutorna.
Kvartsfinalerna spelas enligt följande:
Sören Carlsson – Mikael Nord
Martin Helgegren – Patrik Fredriksson
Tuomo Halonen – Jörgen Andersson
Victor Nyberg-Hörlin – Johan Söderström
………………………………………………………………………………………..
Favoriternas fall i JP-Fighten
(2005-12-29 21:29)

Andra omgången av JP-Fightens slutspel blev det stora fallet för förhandsfavoriterna. Magnus Ekelund förlorade mot Sören Carlsson, Värnamo, Lasse ”Bomben” Johansson, Forsheda, försvann mot en vilt kämpande Lennart Bäckström, Boys, och Stefan Hultqvist förlorade överraskande med 0-12 mot Junes Mats Malmsjö.
dessutom förlorade tävlingens sista dam, Lena Halonen, mot Jörgen Andersson, Eksjö.
Fredagens startlista ser därmed mycket intressant ut. Här finns rutinerade rävar som Jörgen Andersson, Christer Hjorth och Johan Söderström. Thomas pedersen, JKK, har för en gångs skull infriat förväntningarna och har tagit sig vidare till sista dagens spel.
Det finns dessutom en rad välspelande ungdomar i fältet; Mikael Nord, Arena, Christoffer Birgersson och Billy Magnusson, Vetlanda, samt Victor Nyberg från hemmaklubben June, har visat att de vill vara med. Sen får vi inte heller glömma ”jättedödarna” Sören carlsson, Mats Malmsjö och Lennart Bäckström. De kan definitivt skrälla igen.
Fredagens spel startar 17.30 med tredje omgången av slutspelet, där möts följande spelare:
Sören Carlsson – Christer Hjorth
Mikael Nord – Christoffer Birgersson
Thomas pedersen – Martin Helgegren
Johan Bjerhag – Patrik Fredriksson
Lennart Bäckström – Tuomo Halonen
Jörgen Andersson – Billy Magnusson
Victor Nyberg – Mats Malmsjö
Leif Johansson – Johan Söderström

Kvartsfinaler, semifinaler samt finalen spelas direkt därefter.
………………………………………………………………………………………..
Täta matcher i JP-Fighten
(2005-12-29 20:13)

Andra spelrundan av första omgången innehöll en rad mycket spännande matcher. Johan Söderström var ytterst nära att förlora mot klubbkompisen Gustaf Kapanen, men räddade situationen i sista stund. Stefan Hultqvist besegrade Wasilis Rilund med minsta tänkbara marginal och Pergamons mathias Lundin slog ut Nicklas Svensk efter en stark avslutning i sistaserien.
Men så här långt är det ungdomarna som överraskar. Polarnas Jonas Nettermark och Adam Hempel, JBS, visade att de vill gå långt i turneringen.
Andra omgången av sluspelet har precis startat. En riktigt intressant match är drabbningen mellan Johan Söderström och Mathias Lundin, Magnus Ekelund ställs mot Sören Carlsson, Värnamo, som imponerat tidigare i tävlingen.
………………………………………………………………………………………..
Palmgren imponerade
(2005-12-29 18:53)

Boys unge spelare Robert Palmgren imponerade stort i JP-Fightens första slutspelsomgång. Med en slagning på hela 688 vann han säkert sin svåra match mot Tomas Wilsson, SBK.
Han blev ändå inte omgångens bäste spelare. Christoffer Birgersson, Vetlanda, slog till med hela 702.
Kjell-Åke Larsson, Polarna, svarade för omgångens skräll då han besegrade rutinerade Eva Larsson, Linnea. Favoriter som höll var dock Magnus Ekelund, Christer Hjorth och Thomas Pedersen.
Andra starten av första slutspelsomgången har precis startat. Här hittar vi bland andra Mathias Lundin, Pergamon, fjolårsvinnaren Johan Söderström, Wasilis Rilund och Stefan Hultqvist för att nämna några
………………………………………………………………………………………..
Nu börjar allvaret
(2005-12-29 10:44)

JP-Fighten inleder nu sitt mest spännande skede. Nu handlar det om utslagningsturnering, där vinnarna går vidare till nästa omgång.
64 spelare står på startlinjen i kvällens starter. Vinnarna i första matchen spelar även en andra omgång senare ikväll.
Av de 20 klubbar som ställde upp i JP-Fighten har 18 fått med spelare till slutspelet. det är bara Tomelilla BK och Fagerhult spelare som inte lyckats greja en slutspelsplats.
June är den klubb som med nio spelare fått med flest, men Jönköpings KK är utan tvekan mest framgångsrikt. Av åtta anmälda spelare har hela sju gått till slutspel!
Men JBK (7), Vetlanda (6), Polarna (6), Cyrus/HS (5) och Arena BC (5) ligger inte långt efter. Dessutom har Team Värnamo, Eksjö BK, Linnea, Dövas, JBS, Tylön, Skillingaryds BK, Boys, Forsheda, Fram och Pergamon fått med spelare.
Sju damer gick vidare från gruppspelet, varav hela fem från JBK. Eva Larsson, Linnea, är dock den spelare som i förhandstipsen ges störst möjlighet att nå riktigt långt.
Till sist lite statistik:
Det har nu spelats 145 matcher av 142 spelare. Det betyder att 801 serier har spelats, där det sammanlagt slagits cirka 13.500 slag. Av detta har en serie varit riktigt, riktigt bra, Wasilis Rilunds 300-serie.
Wailis är så här långt turneringens bäste spelare med en högsta slagning på 763 kägelpoäng över tre serier. Han efterföljs av Robin Andersson, Polarna, på 750, Jörgen Andersson, Eksjö med 712 och Eva Larsson, Lnnea, 699.
Det återstår nu 63 matcher att spela i årets turnering. De båda finalisterna, sent på fredag kväll, kommer att ha få spela sammanlagt åtta matcher.
En rad rutinerade spelare nämns i förhandssnacket, Johan Söderström, Thomas Pedersen, Magnus Ekelund, Jörgen Andersson är några av dem. Men efter två dagars kvalspel är bara en sak säker…Ingen går säker!
………………………………………………………………………………………..
Laddad avslutning av kvalspelet
(2005-12-28 22:10)

Onsdagens kvalspel i JP-Fighten blev minst sagt spännande. Favoriterna Johan Söderström, June, och Mathias Lundin, Pergamon, tog sig enkelt vidare. Det gjorde också JP-Fightsräven Stefan Hultqvist.
Men flera mindre namnkunniga spelare slog också till. David Johansson, Arena BC, överraskade genom att vinna sin grupp klart. Undomarna Jonas Nettermark, Polarna, och Jonas Kjellberg, June, visade också framfötterna. 15-årige Robin Andersson, Polarna, svarade för en av kvällens bästa insatser när han dunkade in 750 kägelpoäng och med det givetvis vann sin grupp.
Avslutningen på kvällen, Desperadon, blev en riktig höjdare. hela 31 spelare stod på startlinjen.
JKK:s Patrik Larsson och Björn Hamberg hade där de starkaste nerverna och gick tillsammans med Jan Wiberg och Bjarne Goude, Polarna, vidare till slutspelet.
Slutspelet startar på torsdag eftermiddag med flera högintressanta matcher. Bland annat möts Junes Nicklas Svensk och Mathias Lundin, Angelica Borgström, JBK, ställs mot Thomas Pedersen, JKK, i en garanterat laddad tillställning.
Första start spelas 17.30, den andra 18.45. Vinnarna går vidare till omgång 2, som spelas 20.15.
Samtliga resultat och torsdagens spelprogram finns nu utlagt på hemsidan.
………………………………………………………………………………………..
Första 300-serien i JP-fighten
(2005-12-28 19:26)

Ikväll slogs den första 300-serien i JP-fighten av Wasilis Rilund, Cyrus/HS. Men det var med lite darr. I sista slaget stod två käglor kvar och darrade, men när hela publiken och Wasse höll andan, föll även de. Det här var Wasilis andra 300-serie någonsin. Han var minst sagt nöjd. det blev seger i matchen mot Robert Palmgren med 12-0 efter en sammanlagd slagning på hela 763 poäng.
Wasilis seglar nu upp som en av favoriterna i tävlingen.
………………………………………………………………………………………..
Flera skrällar i JP-Fighten
(2005-12-27 23:13)

De stora namnen höll, men flera skrällar inträffade under JP-Fightens första dag. Polarnas Ove Florin tog sig vidare till slutspel efter mycket bra spel, Junes unge Victor Nyberg trasslade sig vidare och JBK:s Tuomo Halonen gick vidare som bästa tvåa. Linneas Eva Larsson och Martin Helgegren, June imponerade stort.
Däremot blev det tunga fall för förhandsfavoriten Conny Edlund, Boys, Tobias Holst, Eksjö, och Margareta Jonsson, Linnea.
Samtliga resultat finns nu inlagda på JP-Fightens hemsida.
………………………………………………………………………………………..
Lotterivinster
(2005-12-27 19:27)

Tisdag: Rosa lott nummer 94. Klot: Total Shock N´ Awe
Tisdag; Gul lott nummer 80, Klot: Track Rule

Onsdag: Grön lott nummer 100, Klot: Brunswick Target Zone
………………………………………………………………………………………..
Urladdning av Masse
(2005-12-27 18:35)

Junespelaren Magnus ”Masse” Ekelund fick göra en riktig kraftansträngning i matchen mot Jörgen Andersson, Eksjö. Efter en slagning på 664 vann han matchen med förkrossande 12-0, medan Jörgen nu får hoppas på att vara bland de bästa tvåorna i stället.
Unge Albin Rejgård var ytterligare en spelare som imponerade. han dunkade in 666 kägelpoäng och besegrade Kent Karlsson, Arena, med 12-0.
Första gruppspelsomgången är nu avklarad. Klockan 18.45 fortsätter gruppspelet i JP-Fighten. det är nu den tävlingen drar igång på riktigt. Hela 60 spelare står på startlinjen.
………………………………………………………………………………………..
JP-Fighten har startat
(2005-12-27 15:46)

JP-Fighten 2005 har nu dragit igång. redan i den första starten blev det flera spännande matcher. Här visade också några av förhandsfavoriterna upp sig. Christer Hjorth, JKK, vann enkelt med 12-0 mot Svenne Nord och dunkade in hela 681. Magnus Ekelund, June, vann med visst besvär mot Erkii Niemi, Värnamo med 8-4. Matchen mellan Joppe pettersson, Arena, och Jonas berglund, June, blev minst sagt spännande. När krutröken skingrat sig stod båda spelarna på 566 kägelpoäng, men med Joppe som segrare med 8-4.
Andra omgången har nu startat. Samtliga resultat hittar du under ”JP-Fighten”.
………………………………………………………………………………………..
Bowla billigt i jul
(2005-12-21 12:59)

Ta med familjen eller vännerna till bowlinghallen! Under jul- och nyårshelgen bowlar ni för endast 160 kr/timme. Klot och skor ingår givetvis i hyran.
………………………………………………………………………………………..
JP-Fighten lottad
(2005-12-19 21:28)

JP-Fighten 2005 är nu lottad. Årets tävling blir den största på många år. 145 spelare finns på startlinjen i årets upplaga. Så många bowlare har inte ställt upp i JP-Fighten sedan början av 90-talet. Det blir tuffa matcher redan från början. Junes Magnus Ekelund ställs mot förre elitspelare Jörgen Andersson, numera Eksjö. Tobias Holst, Eksjö, får matcha Junes lovande Martin Helgegren medan JKK:s Björn Hamberg och Junes Lars-Åke Gustafsson får svårast tänkbara motstånd i Mathias Lundin, Pergamon. Förra årets vinnare; Johan Söderström, June, spelar gruppspel mot JP-Fightsräven Hasse Grabow, Polarna, samt Bo Lindström, Vetlanda.
Men det är givetvis inte bara elitspelare som ställer upp i tävlingen. Här finns allt från Flintas knattespelare till ärrade veteraner som Bengt Skoglund, Cyrus/HS, och Bernt Lindell, JBK.
Flera klubbar satsar hårt på tävlingen. BK Polarna är JP-Fightens största klubb med hela 20 anmälda spelare, June har 17 man på startlinjen och Jönköpings BK finns på plats med 16 spelare.
En hel del spelare från andra orter spelar också. Vetlanda BC deltar med hela tio spelare, Team Värnamo och Eksjö har också en rad spelare på plats. För första gången någonsin är dessutom en bowlare från Tomelilla BK i Skåne med i JP-Fighten; Richard Pettersson.
………………………………………………………………………………………..
JP-Fighten lottas på måndag
(2005-12-16 11:50)

Måndag 19/12 är sista anmälningsdag till JP-Fighten 2005. Missa inte det!
Redan nu är det klart att årets tävling spräckt alla ramar. 126 spelare är inbokade. Men vi tar gärna emot fler. En extra start kommer därför att läggas in på tisdagseftermiddagen (27/12).
Senast kl 17.00 på måndagen 19/12 måste vi ha din anmälan inne. Tävlingen kommer att lottas samma dag, med start 18.00 i Bowling Arena. Intresserade får gärna övervaka detta evenemang.
Spelprogram kommer att läggas ut på hemsidan på måndag kväll eller senast tisdag förmiddag.
………………………………………………………………………………………..
117 anmälda till JP-Fighten
(2005-12-14 08:19)

Med en vecka kvar till sista anmälning är det redan klart att JP-Fighten blir större än förra året.
2004 deltog 114 bowlare, till 2005 års tävling är 117 spelare inbokade. Senast i raden är Boys (7 spelare), Vetlanda BC (10) och JBS (7).
Förhoppningen är att ytterligare en rad spelare ska finnas på plats. Till exempel har bland annat Vinno, Fagerhult, Eksjö BK och Clan än så länge inte kommit in med några anmälningslistor.
JP-Fighten spelas den 27-30/12 i Bowling Arena. Det är en tävling med stark tradition, 2005 spelas JP-Fighten för 27:e året i rad.
………………………………………………………………………………………..
Vårens serier spikade
(2005-12-12 11:33)

Vårens bowlingserier är nu fastställda. June har placerats i division I Östra, Jönköpings KK får tufft motstånd i Supertvåan och Frams damer får i division I Södra försöka klara sig kvar i serien. Så här ser indelningen ut:

Div I Östra: June, BK 62, Karlskrona, Club Eagles, Commerce, Marbodal och Vimmerby.
Östra Supertvåan: Olofströms BS, Kalmar AIK, Eksjö, Clan, JKK, Boys, Brutus Club, Forsheda F.
Div II Östra C: Accic, Rubinen, Falköping, Fagerhult, Ellos, Ymer, JBK, Cyrus/HS.
Norra Supertrean: JBS, Arena BC, Tjust/Trill, Slam, Clan F, Eksjö F, Hulingen.
Div III Norra: Polarna, Fram, NBS/Form, Pondus, Vinno, Dövas, June F.
Div I Södra Dam: IFK Göteborg, Astoria, Saxarna, Fram, Tranås AIF, Båken, Lerums BS, Alley Team.
Supertvåan Dam: Skillingaryds IS, Eksjö, Högland, JBK, Klint, Regnbågen, Vinden, Venus.
………………………………………………………………………………………..
Uppåt för JP-Fighten
(2005-12-07 09:02)

Den 27:e upplagan av JP-Fighten ser ut att bli den största på länge. Anmälningarna strömmar i en jämn takt in till Bowling Arena. I dagsläget har 87 spelare från 12 klubbar anmält sig. De flesta jönköpingsklubbarna finns med, men även några ”exotiska” inslag som Linnea från Gislaved och halmstadsklubben Tylön är anmälda.
I startlistan finns givetvis förra årets finalister; Johan Söderström och Magnus Ekelund, June. Men här hittar vi också ungdomar från BK Flinta och en lång rad ärrade veteraner. Bengt Skoglund, Cyrus/HS, JP-Fightens meste spelare, var en av de första som anmälde sig.
Polarna är så här långt störst med 18 anmälda bowlare, men JBK ligger inte långt efter med 16.
JP-Fighten 2005 spelas den 27-30/12 i Bowling Arena, med starttider 17.30, 18.45 samt 20.00.
I första omgången (tisdagen och onsdagen) spelas gruppspel, där gruppsegrarna sedan går vidare till utslagsningsturnering.
………………………………………………………………………………………..
Dags att anmäla till Super Series
(2005-12-05 08:41)

Det är fyra månader kvar till Super Series-tävlingen i Jönköping. Redan nu går det att anmäla sig till tävlingen.
Bowling Arena har nu öppnat tävlingens hemsida, där det går att boka in sin plats direkt via Internet.
Super Series är en nordisk bowlingtour med spelplatser som Ålborg i Danmark, Moss i Norge, Kungsbacka och Helsingborg.
Det är tredje året i rad Super Series-touren spelar i Jönköping, som är säsongens fjärde deltävling. Tävlingen i Bowling Arena har de tidigare åren lockat toppspelare från hela världen. Prispengarna ligger på 60.000 euro
………………………………………………………………………………………..
Postis bäst i Poängjakten
(2005-12-05 08:36)

Lars-Åke ”Postis” Gustafsson, June, blev bäste spelare i tredje omgången av Poängjakten. Med en slagning på hela 759 var det ingen som kunde hota honom. Postis går nu in på sjunde plats sammanlagt.
Det är fortfarande Arena BC som dominerar tävlingen. Klubben har de fem första platserna i sammanräkningen över alla spelperioderna.
Fjärde omgången av Poängjakten startar måndag 5/12 och pågår fram till årsskiftet.
………………………………………………………………………………………..
Missa inte JP-Fighten
(2005-11-30 11:49)

Det börjar nu bli hög tid att anmäla sig till JP-Fighten. Senast måndagen den 19/12 måste anmälan vara inne. (OBS! ändrat datum).
JP-Fighten, som spelas 27-30/12 i Bowling Arena, är en mycket traditionsrik bowlingtävling. 2005 avgörs den för 26:e gången.
Trots att det är ett par veckor kvar till sista anmälan ser tävlingen redan nu ut att få många deltagare. På de listor som finns ute i klubbarna samt Bowling Arena och Bowlingcity har närmare 80 spelare anmält sig. Det är minst 50 fler än vid samma tid förra året.
JP-Fighten är en handicap-tävling öppen för alla spelare med bowlinglicens. I första omgången spelas gruppspel med tre-fyra spelare/grupp. Vinnarna och de bästa tvåorna går vidare till cupspel.
………………………………………………………………………………………..
June missade allsvenskan
(2005-11-30 11:47)

June lyckades inte kvalificera sig till vårens allsvenska kvalserie. Det blev förlust i den helt avgörande matchen mot Domino F med 9-11. Besvikelsen var naturligtvis stor i June, laget får nu nöja sig med att spela i division I under våren.
Spelarna i division III-laget Arena BC är dock betydligt mer nöjda med sin höstsäsong. redan innan sista spelomgången var det klart att ABC får spela i uppflyttningsserien till våren. Hösten avslutades med att spela oavgjort, i bortahall, mot redan klara seriesegrarna Eksjö F.
………………………………………………………………………………………..
ABC klart för Supertrean
(2005-11-21 11:12)

Nystartade Arena BC har fått en flygande start. Redan innan sista omgången i division III är spelad är det klart att laget får spela i uppflyttningsserien till våren.
Arena BC vann helgens hemmamatch mot NBS/Form med 12-8 och säkrade därmed andraplatsen i tabellen. Högsta slagning svarade Olle Assarsson för med 812, men matchvinnare blev utan tvekan Joppe Pettersson, som avslutade med åtta raka strike vilket vände hela matchen.
June, i division I Norra, kunde däremot inte säkra allsvensk plats vid helgens spel. Det blev förlust både mot Kåess och Commerce i Västergötland. Kommande lördag spelar nu June en helt avgörande match mot Domino F hemma i Bowling Arena. Vinnande lag där spelar i allsvenska kvalserien till våren.
………………………………………………………………………………………..
5-årsjubileum i Arenan
(2005-11-20 00:06)

Bowling Arena fyller fem år i helgen. Det firar vi med sänkt pris på bowlingspel, glass till barnen och fika till de vuxna.
Boka som vanligt på telefon: 036 – 16 22 20 eller direkt på hemsidan.
………………………………………………………………………………………..
June med i toppen
(2005-11-14 09:30)

June tog ett ordentligt steg mot Allsvenska kvalserien när Partille BS besegrades med 15-5 i Bowling Arena. June har nu mycket goda chanser att slå sig in bland de två främsta i division I Norra och därmed få kvala till allsvenskan under våren.
Magnus Ekelund ännu en gång bäst i June med en slagning på 889 över de fyra serierna. ”Masse” passade dessutom på att slå en 300-serie.
I trean vann Arena BC hemmamatcherna mot Polarna och Fram. Men det satt hårt åt. ABC var pressat in i det sista. Tommy Ericsson noterade 814 och blev hemmalagets bäste spelare.
………………………………………………………………………………………..
Höstlovsbowling i Arenan
(2005-10-28 10:59)

Under höstlovet bowlar barn, ungdomar och föräldrar till lågt pris i Bowling Arena.
Banhyran är bara 120:-/timme, med max fem spelare/bana.
Höstlovspriset gäller måndag 31/10 till söndag 6/11.
Du kan givetvis bowla också i Bowlingcity. Där gäller höstlovspriset redan från lördag 29/10.
………………………………………………………………………………………..
ABC toppar Poängjakten
(2005-10-24 11:08)

Första omgången av Poängjakten är nu avslutad. Än så länge har tävlingen inte mer än kommit igång, men det är tydligt att Arena BC satsat hårdast på tävlingen. De fyra första platserna i omgången gick till ABC-spelare.
Nästa spelperiod är den 24/10 – 13/11.
………………………………………………………………………………………..
Nybörjarkurs startar
(2005-10-24 08:48)

Idag startar Bowling Arenas första nybörjarkurs i bowling för säsongen, under ledning av Fredrik Nyberg, förbundsinstruktör och meriterad spelare i June.
Deltagarna kommer att få lära sig grunderna i spelet, hur man räknar poäng och mycket mer.
Kursen startar måndag 24/10 kl 18:00 i Bowling Arena. Det finns ett par lediga platser. Är du intresserad av att vara med går det bra att höra av sig till hallen, 036 – 16 22 20.
………………………………………………………………………………………..
Knapp seger för June
(2005-10-24 08:27)

June var riktigt illa ute i hemmamatchen mot Marbodal. Inte förrän i det allra sista slaget kunde segern räddas. June vann med 12-8 efter att Magnus Ekelund och Kent Johansson gjort en närmast heroisk upphämtning, som gav banpoäng med bara fyra käglors marginal.
Tack vare segern är nu June på allvar med i toppstriden. Laget ligger på andra plats i division I norra och har i det läget en allsvensk kvalplats.
June F, i division III, förlorade däremot stort i bortamatchen mot Eksjö F. Hemmalaget vann med hel1 17-3.
Arena BC var inte mycket bättre. Det blev bara en poäng i Cityhallen mot Polarna och Fram.
………………………………………………………………………………………..
June tog sista chansen
(2005-10-17 10:09)

Med en rad förluster bakom sig och dessutom utan Magnus Ekelund, var June nästan uträknat innan laget åkte till Partille för matcher mot Partille BS och Solkatten. Men June tog den allra sista chansen att hänga på i serietoppen. Det blev seger i båda matcherna; 11-9 mot Partille och 10-8 mot Solkatten.
– Härligt, nu ligger vi fyra i serien och är bara en poäng efter topplagen, säger Makis Manthos i June.
Johan Söderström bäst i June med 884 och 892 kägelpoäng.
Junes farmarlag i division III vann också. Men det satt hårt åt. Inte förrän i de allra sista rutorna avgjordes derbymatchen mot Arena BC. June F vann efter stor dramatik med 11-9 och gav därmed ABC lagets första förlust för säsongen. Tommy Ericsson i ABC blev matchens lirare med 871
…………………………………………………………………………………………
Christer Danielsson tar över Arena ProShop
(2005-10-14 14:09)

Bowling Arena har lyckats knyta en toppkraft till hallen. Christer Danielsson, Eksjö, blir ny klotborrare i Arena Pro Shop.
Förutom att han är en erkänt duktig klotborrare är han också en av Sveriges bästa bowlare. Christer rankas just nu som en av de tio främsta spelarna i landet, han har spelat i landslaget och dessutom vunnit Svenska Cupen vid två tillfälle; 1991 och 2003. Men mest känd är han kanske för att vara en av de första spelarna i Sverige som slagit två 300-serier i rad.
Med de gedigna kunskaperna i bagaget kommer Christer nu att ta hand om kunderna i ProShopen.
– Det känns verkligen roligt och inspirerande. Jag har tävlat i Bowling Arena vid ett flertal tillfällen och gillar verkligen hallen. Det ska bli spännande att få vidga vyerna och börja jobba här, säger Christer.
Per-Anders Hörlin, hallägare, är också mycket nöjd.
– Bättre kan det inte bli. Christer blir en stor tillgång för oss. Det är så jag blir sugen på att låta Christer borra upp ett klot åt mig, så jag kan börja lira bowling igen, säger han.
Christer Danielsson finns på plats i Arena ProShop från och med nästa vecka.
………………………………………………………………………………………..
Arena BC i serieledning
(2005-10-10 08:48)

Nystartade Arena BC har fått en minst sagt bra start. Efter att fem omgångar är spelade av bowlingens division III Norra leder laget serien och är obesegrat. Helgens tidiga seriefinal, mot Eksjö F, vann ABC med 12-8. Detta mycket tack vare Tommy Ericsson som slog hela 996 på de fyra serierna.
June, i division I, är i ett helt annat läge. Efter att ha förlorat den viktiga hemmamatchen mot Kåess från Skara med 8-12, är laget nu på sjätte plats i serien och långt från allt vad allsvensk kvalplats heter. Som plåster på såren blev det dock seger mot Commerce från Skövde med 14-6.
Nicklas Svensk blev omgångens bäste spelare i June med en slagning på 904, följd av Johan Söderström, 888, och Magnus Ekelund 867.
………………………………………………………………………………………..
Anmäl dig till JP-Fighten
(2005-10-05 08:50)

Du kan redan nu anmäla dig till JP-Fighten 2005, som spelas 27/12 – 30/12.
En nyhet för året är att det blir billigare att spela om fler spelare från samma klubb ställer upp. Klubbarna i Jönköping får inom de närmaste dagarna anmälningslistor hemskickade. Använder klubben dessa listor, spelar var åttonde anmäld utan kostnad!
Även denna gång garanteras alla deltagare minst två matcher. Första omgången spelas som gruppspel, därefter blir det utslagningsturnering. Givetvis spelas JP-Fighten även denna gång med handicap. 50% upp till 210 gäller.
Mer info hittar du på Bowling Arenas hemsida på ”Tävlingar”, under rubriken ”JP-Fighten 2005”
………………………………………………………………………………………..
Poängjakten har startat
(2005-10-03 11:50)

Poängjakten 2005/2006 har dragit igång. Första kvalperioden startade 3/10.
Det här är den enda tävling där olicensierade spelare/korpspelare kan mäta sig med de licensierade. Olicensierade kan lösa hall-licens för bara 30:- och får då vara med i tävlingen.
Poängjakten är indelad i sju kvalperioder från 3/10 -05 till 2/4 -06. Varje kvalperiod är mellan två och tre veckor lång.
Det gäller att placera sig så högt upp som möjligt i resultatlistan varje period. De bästa spelarna, efter sista kvalperioden, går vidare till en hall-final, som spelas i mitten av april 2006. Vinnaren där går vidare till Smålandsfinal och kan då vinna upp till 10.000:-

Poängjakten spelas över tre serier och du får lägga till ditt handicap till resultatet.
Du kan spela Poängjakten när som helst, på träningen, under korpmatchen eller seriematchen. Det gäller bara att du fyller i det protokoll som finns till handa i hallen. Varje protokoll kostar 10:-
Har du frågor – kontakta hallpersonalen.
………………………………………………………………………………………..
Junespelare i Smålandslaget
(2005-09-30 09:18)

Johan Söderström, June, är uttagen i Smålandslaget i bowling, som på lördag möter Östergötland i Rosenlunds bowlinghall. I laget får han sällskap av Thomas Pedersen, JKK, samt en rad spelare från elitserielaget Domino.
Landskapsmatchen mot Östergötland har traditioner sedan långt tillbaka. Matcherna har spelats sedan mitten av 40-talet.
Det går att se landskapsmatcher även i Bowling Arena. Samtidigt som herrmatchen i Rosenlund, spelas här matcher för damer, herr- samt damjuniorer.
………………………………………………………………………………………..
Backe vann Super Six
(2005-09-28 08:28)

Förre landslagsmannen Patrick Backe kan ännu. Det visade han i Jönköpings Super Six-tävling. Han vann finalen mot finske toppspelaren Osku Palermaa med 220-216.
Allt om tävlingen hittar du på Super Six-tävlingens egen hemsida.
………………………………………………………………………………………..
Dubbelt June i Bataljen
(2005-09-21 23:45)

Det blev två june-spelare som gjorde upp om en friplats i Bowling Arenas Super Six-tävlingen. I finalen av Super Six-Bataljen möttes Arvid Assarsson och Nicklas Svensk. 15-årige Arvid vann där med förkrossande 246-164. Han får nu spela i den ”riktiga” Super Six-tävlngen och får där mäta sig med de riktigt stora spelarna. Ett stort steg uppåt, Arvid spelar i Junes F-lag i division III.
………………………………………………………………………………………..
Super Six har startat
(2005-09-19 23:13)

Super Six-tävlingen i Bowling Arena fick en rivstart. Stefan Roos, Torslanda klämde i med hela 1.495 poäng och Mikael Larsson, Falkarna dunkade in 1.409 över de sex serierna. Stefan Augustsson, Göta 1.376 och Mathias Lundin, Pergamon, var inte heller långt efter. Bästa dam i tävlingen blev Eva Larsson, Linnea, med 1.232.
Ribban upp ganska högt redan efter första dagens spel alltså.
Måndagens Early Bird-start samlade hela 60 spelare. Än så länge har inte de stora stjärnorna visat sig i Bowling Arena. Det lär med andra ord krävas höga slagningar för att slå sig in bland de 30 främsta.
Nästa start i tävlingen görs på torsdag 22/9, kl 18:00. Det är då Super Six börjar på allvar. Det här var bara en försmak.
Samtliga resultat hittar du på Super Six hemsida.
………………………………………………………………………………………..
Äntligen seger för June
(2005-09-19 09:27)

June vann äntligen en hemmamatch i bowlingens division I. Det blev seger mot Vimmerby med hela 13-7. Förhoppningsvis är detta vändningen för June som så sent som för två år sedan spelade i elitserien. Lagets bäste spelare blev Martin Helgegren med 833 poäng på de fyra serierna.
Division III-derbyt mellan June F och Arena BC blev precis så jämnt och spännande som ett derby ska vara. Matchens avgjordes inte förrän i allra sista rutan, då Junes Mats Malmsjö satte tre strikar i rad och räddade en poäng till sitt lag. Matchens bäste spelare blev dock ABC:s Tommy Ericsson med 841 kägelpoäng.
Bowlingserierna gör nu ett par veckors uppehåll. Nästa omgång spelas den 8-9/10.
………………………………………………………………………………………..
Världsstjärna till Jönköping
(2005-09-17 09:32)

När Super Six drar igång i Bowling Arena nästa vecka, finns en av världens absolut främsta amatörbowlare på plats. I dagarna blev det klart att australiensaren Jason Belmonte kommer till Jönköping. På fredag och lördag får du se honom spela i Super Six. Då bland annat tillsammans med storspelare som Tore Torgersen och Osku Palermaa.
Belmonte blir nu en av huvudfavoriterna till ssegern i tävlingen. Just nu leder han penningstinna Viernheim Open i Tyskland med en slagning på över 1.500 på de sex serierna. Det återstår att se om han kan komma upp på samma höga nivå även i Jönköping.
Det är första gången någonsin Belmonte besöker Sverige. Bättre val av tävling kunde han väl knappast gjort?
………………………………………………………………………………………..
Nybörjarkurs i bowling
(2005-09-14 12:09)

Nu är det dags för höstens första nybörjarkurs i bowling. Måndagen den 24/10 startar vi och kursen innehåller bland annat grundläggande teknik, hur du spelar och räknar poäng.
Kursledare är Fredrik Nyberg, förbundsinstruktör och spelare i June.
Anmälan görs till Bowling Arena 036 – 16 22 20.
För mer info: se Arena ProShop hemsida, under rubriken ”kurser/läger.
………………………………………………………………………………………..
Spela Super Six-Bataljen
(2005-09-12 11:33)

Nu har du chansen att spela dig till en plats i den riktiga Super Six-tävlingen.
Super Six-Bataljen spelas onsdagen den 21/9, kl 18:00 i Bowling Arena. Det blir lite extra spännande eftersom den riktiga Super Six-tävlingen då redan kommit igång.
Bataljen spelas med handicap enligt licens, men i övrigt är det samma regler som Super Six. Alltså sex serier/am och flyttordning enligt särskilt schema.
En plats i Super Six/sex startande står på spel. Vid max antal, 20 spelare, finns fyra platser att spela om.
Anmälningsavgiften är 250:-, och du bokar din plats på telefon: 036-162220.
OBS! Vi har plats för max 20 spelare. Så först till kvarn gäller
…………………………………………………………………………………………..
June föll i hemmapremiär
(2005-09-12 08:46)

June har inte fått någon bra start av division I-spelet. I helgen förlorade laget sin tredje raka match. Det hjälpte inte att det var premiär hamme i Bowling Arena, gästande Solkatten från Partille vann med 11-9.
Inte nog med det. Junes F-lag, i division III, åkte på storstryk i hemmamatchen mot Pondus från Nässjö. Höglandslaget vann med 14-6.
Bättre gick det dock för Arena BC, som vann med stora siffror mot samma motståndare. Matchen slutade 15-5 till ”di röe”. ABC:s Tommy Ericsson blev omgångens lirare i Arenan med en slagning på hela 912 kägelpoäng.
………………………………………………………………………………………..
June föll igen
(2005-09-05 11:24)

June har fått en tråkig inledning av division I-bowlingen. Förra helgen blev det förlust borta mot Vimmerby. Den här omgången fick laget åka hem utan poäng från bortamötet mot Marbodal i Tidaholm. Men i nästa runda spelar det forna elitserielaget för första gången på hemmaplan, mot Solkatten från Lerum, förhoppningsvis går det bättre då.
Nystartade Arena BC, i norra trean, fick dock bästa tänkbara start. Det blev två segrar, mot NBS/Form och Pondus, vid lagets resa till Nässjö.
………………………………………………………………………………………..
Asiatisk buffé i Arenan
(2005-08-31 12:18)

Bowling Arenas restaurang bjuder på flera nyheter till hösten. Asiatisk buffé med kycklingspett, biff med grön curry och flera andra godsaker, är en av nyheterna.
A la carté-menyn har flera nya rätter. Men givetvis finns våra populära bowlingburgare kvar.
Du vet väl att du både kan bowla och äta gott i Bowling Arenas restaurang. Prata med vår personal för att få just det det arrangemang du önskar.
………………………………………………………………………………………..
Arena King Pins startar
(2005-08-24 10:47)

Nu startar Arena King Pins höstens träning.
Första träningen är måndagen den 5/9, kl 17:00 i Bowling Arena.
Träning blir det därefter två gånger i veckan, måndagar och onsdagar 17:00 – 18:00.
Arena King Pins är bowlinghallens ungdomsförening. Här är alla barn och ungdomar upp till 20 års ålder välkomna. Här kan du träna till mycket reducerat pris och får dessutom hjälp av kunniga instruktörer.
Du behöver inga förkunskaper eller eget klot. Skor och klot får du låna i hallen.
Kostnad/träning: 30:-
Medlemsavgift: 150:-

Den som vill kan också delta i tävlingar. Arena King Pins ställer bland annat upp med lag i Smålands ungdomsserier och arrangerar dessutom egna tävlingar.
Mer info hittar du på BK Junes hemsida; www.june.webb.se
………………………………………………………………………………………..
Dagens rätt i Bowling Arena
(2005-08-24 10:45)

Nu öppnar Bowling Arenas lunchservering för hösten. Nu sänker vi dessutom priset till 59:-
Från och med måndag 29/8 kan du äta gott hos oss.
Lunchmeny presenteras varje vecka på hemsidan.
………………………………………………………………………………………..
Arena BC vann turnering
(2005-08-21 21:08)

Arena BC vann sin egen turnering ABC Tournament. Laget tog hem guldet med minsta möjliga marginal. Finalen mot Bogesund från Ulricehamn slutade 10-10, där ABC hade den högsta kägelpoängen, 5540-5348.
Vetlanda knep tredjeplatsen efter seger mot Fagerhult med 14-6.
Samtliga matchresultat finns nu inlagda under rubriken ”Tävlingar”. För individuella resultat och mer kommentarer – gå till Arena BC:s hemsida.
………………………………………………………………………………………..
ABC Tournament igång
(2005-08-21 13:35)

I efterdyningarna av Nordic Bowling Meeting har nu ABC Tournament dragit igång. I första omgången vann arrangerande ABC mot vetlanda 2 med 18-2 och Bogesund besegrade Vinno med 11-8. Nu spelas matcherna mellan Bogesund – Vetlanda 1 och Fagerhult – Vetlanda 2.
………………………………………………………………………………………..
Tjernström Cupmästare
(2005-08-20 17:25)

Peter Tjernström från Uppsala blev Svensk Cup-mästare 2005, efter en tuff tävling som pågick närmare 3,5 timmar.
I Open-klassen kom avgörande vid 220-poängsgränsen. Så även i hcp-klassen. Här var det Åke Törnqvist från Domsjö IF som hade de starkaste nerverna.
Vi återkommer under kvällen eller morgondagen med fullständig resultatlista, eller snarare, så fort vi fått ordning på vår Internet-uppkoppling. På grund av tekniska svårigheter fungerade tyvärr inte vår uppdatering av resultaten under tävlingen. Men vi hoppas få ordning på detta så snart som möjligt.
………………………………………………………………………………………..
Kalle Martindahl till Nordic Bowling Meeting
(2005-08-19 11:52)

Nu är det klart att artisten Kalle Martindahl gör ett framträdande på Nordic Bowling Meeting. Det senaste året har jönköpings-sonen Kalle Martindahl blivit en av Sveriges stora artister. Han är ”utbildad” i Bert Karlssons Fame Factory-fabrik och har i de två senaste svenska melodifestivalerna gjort bejublade framträdanden.
Ett flertal jönköpingsbor känner igen Kalle ända sedan tiden med lokala bandet Liptones. Numera är det gruppen Wallstones, tillsammans med Joakim Becker, som gäller. Men vid Nordic Bowling Meeting står Kalle ensam på scenen.
– Jättekul att vi kan erbjuda mässbesökarna något extra. det är särskilt roligt eftersom Kalle är från Jönköping, säger en mycket nöjd Per-Anders Hörlin, mässansvarig.
Kalle Martindahl kommer att göra sitt framträdande cirka klockan 15.30 på mässans scen, Elmia.
………………………………………………………………………………………..
Svenska Cupens Sverige-final
(2005-08-19 10:09)

Sverige-finalen av Svenska Cupen avgörs på lördag i Bowling Arena. 38 spelare gör upp om titeln Svensk Cup-mästare i två klasser. Den stora klassen, Open-klassen, innehåller 20 spelare, flera av dem mycket meriterade. Bland annat finns 2004 års svenske mästare Mikael Ahlberg från Kulladal på plats. Men han får hård konkurrens. Rutinerade Peter Hellström från Motala, Mikael Larsson, Falkarna och Ian Robinspon, Amiki, är några som nämns i förhandstipsen.
Men eftersom det här är en cup-tävling, därmed lite chansartad, kan vad som helst hända.
Handicap-klassen, blir också mycket intressant. Förre världsrekordhållaren i stavhopp, Kjell Isaksson, gör en spännande start. Finalen spelas på exakt samma sätt som i kvaltävlingarna. Spelarna börjar på 150. De som klarar det resultatet går vidare till 160 och så vidare.
Du kan följa tävlingen serie för serie via vår hemsida. Gå in under rubriken Tävlingar och vidare till Svenska Cupen.
………………………………………………………………………………………..
Spelprogrammen klara
(2005-08-15 11:45)

Spelprogrammen för höstens bowlingserier är nu klara och utlagda på hemsidan. Säsongspremiär i Bowling Arena blir det den 10/9, då June möter Solkatten från Partille. Den här säsongen spelar June i division I Norra Götaland.
På söndag 11/9 spelar June F och nystartade Arena BC sina första hemmamatcher för säsongen. Pondus från Nässjö kommer på besök.
………………………………………………………………………………………..
Dövas jubileumstävling
(2005-08-13 10:54)

Följ resultaten online. Klicka på tävlingslänken och sedan ”Match On-Line
………………………………………………………………………………………..
Nya tider för ABC Tournament
(2005-08-08 12:22)

Matchtiderna för ABC Tournament har flyttats till tidigare på söndagen 21/8. Detta eftersom Nordic Cup, som skulle spelats söndag fm, är inställd.
Det blir inga ändringar i matchprogrammet, förutom att turneringen nu börjar tidigare. Så här ser spelprogrammet ut:

11.00
Bana 5-12: Vetlanda B – Arena BC
Bana 13-20: Bogesund – Vinno
12.30
Bana 5-12: Fagerhult – Vetlanda B
Bana 13-20: Vetlanda A – Bogesund
14.00-14.30 Oljning
14.30
Bana 5-12: Arena BC – Fagerhult
Bana 13-20: Vinno – Vetlanda A
16.00
Bana 5-12: Tredjeprismatch (mellan grupptvåorna)
Bana 13-20: Final (mellan gruppsegrarna)
………………………………………………………………………………………..
Husqvarna International på Europatouren
(2005-08-02 09:05)

Bowling Arenas stortävling, Husqvarna International, har nu fått en plats bland de riktigt stora. Tävlingen har godkänts och fått en plats på Europatouren.
– Jätteroligt att den har erkänts som en bra och välorganiserad tävling. Detta innebär att vi nu finns med på det internationella tävlingsprogrammet. Det gör att vi kan räkna med fler startande, inte minst från nya bowlingnationer som Ryssland, Tjeckien och Grekland, säger en mycket nöjd Per-Anders Hörlin, hallägare och tävlingsansvarig.
Husqvarna International, eller Super Series-finalen som tävlingen blivit mer känd som, avgörs påsken 2006 för femte året i rad. Med prispengar på över en miljon kronor har den lockat spelare från hela världen, inte minst har de amerikanska PBA-proffsen varit flitiga deltagare. Men nu kan tävlingen alltså bli ännu större.
………………………………………………………………………………………..
DROP-IN
(2005-07-27 15:35)

Varför bränna sönder dig i den farliga solen när du kan komma till oss på Bowling Arena och spela en serie för ENDAST 25:-. Du behöver inte boka. Det är bara att komma hit!
Välkommen till scandinaviens modernaste bowlinghall!
………………………………………………………………………………………..
SM-slutspelet till Bowling Arena
(2005-06-29 15:59)

Ännu en gång får Bowling Arena stå som värd för en SM-tävling. Svenska Bowlingförbundet väljer nu hallen för 2005/2006 års SM-slutspel för klubblag. Här kommer de tre främsta lagen från Elitserien 2005/2006 att göra upp om guld-, silver- och brons medaljerna i den kanske mest prestigefyllda bowlingtävlingen av alla i Sverige.
– Jättekul att vi får tävlingen. Det har vi längtat efter. Det brukar bli mycket spännande och dessutom mycket publik, säger en nöjd Makis Manthos i Bowling Arena.
Vilka lag det blir är svårt att sia om. Men bli inte förvånad om några av förra säsongens slutspelslag Pergamon, Domino eller Elbogen/N 6 finns på plats.
Det blir nu tredje gången gillt för hallen, när det gäller Svenska Mästerskap. För tredje säsongen i rad arrangerar nämligen Bowling Arena en SM-tävling. 2003/2004 avgjordes 3-manna SM här och 2004/2005 spelades Mixed-SM i hallen.
– Vi har ju fått en hel del rutin på större tävlingar de senaste åren. Hallen arrangerar ju också Super Six och Super Series-tävlingar, menar Makis.
Höstens tävlingsprogram ser mycket spännande ut, med ett flertal stora tävlingar.
20/8 Sverige-final av Svenska Cupen
21/8 Nordic Cup (Cupmästarmöte mellan Norge,
Sverige, Finland och Danmark).
21/8 ABC Tournament – turnering för klubblag
19-25/9 Super Six – deltävling 4
26-29/12 JP-Fighten
Feb-Mars Bowling Arena Open
13-16/4 -06 Super Series
………………………………………………………………………………………..
TEMA-NATTBOWLING
(2005-06-28 18:07)

Nu två helger framöver tänker vi köra vårt berömda Nattbowling med olika teman. Vi startar redan nu i helgen med ”Nattbowling Schlager” (fre, 1/6) och ”Nattbowling 70-80 tals rock” (lör, 2/6). Och helgen vecka 27 kör vi ”Nattbowling Gyllene Tider” (fre, 8/7) och ”Nattbowling Tomas Ledin” (lör, 9/7). Tiderna kommer att vara mellan 18:30-20:00 under dessa dagar. Ni kan förboka er plats på telefon 036-162220.
OBS! Åldersgräns 18 år.

För mer information om Nattbowling kan du klicka under Bowling-länken och sedan klicka dig vidare på Nattbowling
………………………………………………………………………………………..
DISCOBOWLING
(2005-06-28 17:40)

Nu två torsdagar framöver tänker vi köra Discobowling för alla ungdomar mellan 13-17 år. Discobowlingen har varit borta ett tag. Men är nu äntligen tillbaka. Discobowlingen kommer att äga rum torsdagen den 30 Juni och torsdagen den 7 Juli mellan 17:00-20:00. Priset är som vanligt,
160:-/bana/timme eller Drop-In 25:-/serie. Ni kan boka på telefon 036-162220 eller här på hemsidan.
………………………………………………………………………………………..
Stängt Midsommarafton
(2005-06-22 19:50)

Bowling Arena har stängt på midsommarafton, fredagen den 24/6. Men vi öppnar åter igen på midsommardagen och framåt som vanligt mellan 12-20.