Vad kul, nu har du chans att bli en av oss! Eller vad sägs om att få arbeta med härliga kollegor och ha varierande arbetsuppgifter? Vi söker dig som brinner för service och vill vara med och ge våra gäster en härlig bowlingupplevelse!  
Här nedan hittar du våra aktuella tjänster. Tveka inte, skicka din ansökan idag! 

Om vi har kollektivavtal? Självklart!


Extrapersonal till bowling

Arbetsuppgifter
I vårt bowlingteam kommer du bl.a. hantera bokningar, ta emot kunder och telefonsamtal, underhålla bowlingmaskiner, instruera inför små som stora grupper och givetvis se till att våra gäster får den absolut bästa servicen. Du kommer även jobba i baren med allt från att blanda och servera drycker, diskplock, påfyllning av kylar etc. Hos oss hjälper alla varandra vilket betyder att man även hjälper till i kök, restaurang och café när det så behövs samt städning av allmänna ytor. 

Kvalifikationer
Servicen är givetvis det viktigaste av allt. Vi ser gärna dig som en glad och trevlig person med positiv inställning och känsla för det ”lilla extra”. Vi ser helst att du är minst 18 år gammal, bowlingintresserad, har teknikintresse och tidigare erfarenheter från ett serviceyrke. 

Svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställning Timanställd extrapersonal med start augusti/september
Arbetstider
 Schemalagda kvällar och helger. 
Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.se. Märk gärna ”extrajobb bowling” i ämnesfältet.


Extrapersonal till kök och café 

Arbetsuppgifter
Här arbetar du med den dagliga verksamheten i köket som att göra smörgåsar, bakning, tillagning av maträtter och förberedelser av bufféer, städning, disk, egenkontroll etc. I caféet ansvarar man att det alltid finns drycker, smörgåsar, sallader och bakverk framme. Hos oss hjälper alla varandra vilket betyder att man även ska kunna hantera bokningar, ta emot telefonsamtal, hjälpa till i receptionen och bar samt städning av de allmänna ytorna.

Kvalifikationer
Servicen är givetvis det viktigaste av allt. Vi ser gärna dig som en glad och trevlig person med positiv inställning och känsla för det ”lilla extra”. Det är ett plus om du har tidigare erfarenheter av café- eller köksverksamhet men är absolut inget krav. 

Svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställning Timanställd extrapersonal mellan september-juni
Arbetstider Schemalagda kvällar och helger.
Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV, personligt brev och foto till victor@bowlingcity.se. Märk gärna ”extrajobb kök” i ämnesfältet.